ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

kefiap foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

XartisΔραστηριότητες Κλινικής - Εξωτερικών Ιατρείων

 

 Σας γνωρίζουμε ότι:

Λειτουργεί τμήμα φλουοροαγγειογραφίας και τμήμα βυθού και τα ραντεβού δίνονται κατά περίπτωση μετά από οφθαλμολογική εκτίμηση.

Συνεχίζεται η διενέργεια Οπτικών Πεδίων και μας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα εφαρμογής τοπογραφίας κερατοειδούς όπου αυτή ενδείκνυται.

Γενικά Τακτικά Ιατρεία πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή και Απογευματινά Ιατρεία πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη απόγευμα από την Διευθύντρια της κλινικής κα Σταμπουλή Δέσποινα με ραντεβού που κλείνονται ηλεκτρονικά από την εφαρμογή E@IATREIA. Κάθε Τετάρτη πραγματοποιείται Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο σε πρωινό ωράριο από την Ειδικό Οφθαλμίατρο (Επικουρικό Ιατρό) κ. Ξανθοπούλου Νίκη.

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη λειτουργεί το Οφθαλμολογικό χειρουργείο στο οποίο εφαρμόζουμε χειρουργικές επεμβάσεις καταρράκτη με την μέθοδο της φακοθρυψίας, αλλά και με άλλες μεθόδους όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο, επεμβάσεις αντιγλαυκωματικές, επεμβάσεις πτερυγίων, σχεδόν όλες τις επεμβάσεις που αφορούν τα βλέφαρα καθώς κι αφαιρέσεις δακρυικών ασκών.

Επίσης διενεργούνται ενδοϋαλοειδικές εγχύσεις φαρμάκων στα πλαίσια αντιμετώπισης της ηλικιακής εκφύλισης της ωχράς υγρού τύπου, της διαβητικής ωχροπάθειας, του οιδήματος της ωχράς σε φλεβική θρόμβωση και της υψηλής μυωπίας με νεοαγγείωση.