ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

pedtraumalogo

kefiap foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου κατά το προσεχές Σαββατοκύριακο θα λάβουν χώρα δύο σημαντικές επιστημονικές εκδηλώσεις του Χειρουργικού τομέα που οργανώθηκαν από Ιατρούς Διευθυντές Κλινικών και τελούν υπό την αιγίδα του νοσοκομείου, ως ακολούθως:

Α. Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015 θα διενεργηθεί ημερίδα υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος, Χειρουργικού αντικειμένου (Αντιπαραθέσεις σε αμφιλεγόμενα θέματα στη χειρουργική του π. εντέρου) υπό την ευθύνη του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Α. Χιώτη με τη συμμετοχή – οργάνωση της Εταιρίας Χειρουργικής π. εντέρου. Θα συμμετάσχουν καθηγητές των Ιατρικών σχολών ΑΠΘ – Θεσσαλονίκης και ΔΠΘ – Αλεξανδρούπολης.
Β. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 θα διενεργηθεί ημερίδα οφθαλμιατρικού ενδιαφέροντος (Ο διαβήτης, οι επιπλοκές στον οφθαλμό, νεότερες θεραπείες με ενδοφλέβια χρήση των anti-VEGF παραγόντων) υπό την ευθύνη της Διευθύντριας της Οφθαλμολογικής κλινικής του Νοσοκομείου, κας Δ. Σταμπουλή, και με τη συμμετοχή – οργάνωση της Οφθαλμολογικής Εταιρίας Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας και Βορείου Αιγαίου (Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α).
Με την λήξη των ανωτέρω ημερίδων θα διενεργηθούν αντιστοίχως και εκλογές των επιστημονικών εταιριών (Εταιρία Χειρουργικής π. εντέρου - Ο.Ε.Θ.Α.Μ.Β.Α.) που συνδιοργανώνουν κάθε μια για το αντικείμενό της τις εν λόγω ημερίδες.
Είναι η πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια που λαμβάνουν χώρα επιστημονικές ημερίδες στο Νοσοκομείο πράγμα που είναι τιμητικό για το Νοσοκομείο, την επιστημονική κοινότητα της πόλης αλλά και για την ίδια την πόλη της Ξάνθης ευρύτερα.

Με εκτίμηση
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΣΧΟΥ

Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης