ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

kefiap foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

 

afisa

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΘΕΜΑ: 1η Νοσηλευτική Διημερίδα Μακεδονίας - Θράκης

 

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης σε συνεργασία με το 2ο Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης-Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, διοργανώνει την 1η Επιστημονική Νοσηλευτική Διημερίδα Μακεδονίας - Θράκης με θέμα:

 

«Η Νοσηλευτική στα χρόνια της κρίσης,

 

θεμελιώνοντας προκλήσεις για το μέλλον».

 

στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2016 στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Ελισσώ – Ξενία με παράλληλη αίθουσα στον Πολυχώρο Τέχνης και Σκέψης- Αρχοντικό «Grand Maison» (οικία γέννησης Μ. Χατζιδάκι).

Η Διημερίδα αποτελεί μια επιστημονικού περιεχομένου εκδήλωση, με συγκεκριμένες επιστημονικές θεματικές ενότητες όπως: παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, επείγουσα και εντατική νοσηλευτική, δημόσια υγεία, επαγγελματικά θέματα, καθώς επίσης διοίκηση, οικονομικά και πληροφορική της υγείας. Κινητήρια δύναμη της Διημερίδας θα αποτελέσει η διάθεση ανταλλαγής ιδεών και νοσηλευτικών εμπειριών.

Σας προσκαλούμε για να προβληματιστούμε στις νέες προκλήσεις της Νοσηλευτικής Επιστήμης που εγείρονται σε εποχές κρίσης, όπως αυτές που ζούμε και μέσα από διάλογο και την ενεργή συμμετοχή στις εργασίες της Διημερίδας να προτείνουμε λύσεις, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο αύριο.

        Ο Διοικητής

            Γερόπουλος Αχιλλέας