ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

kefiap foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartisafisa 2

Η Παθολογική Ανατομική μελετά την αιτία της νόσου και αποτελεί την καρδιά του τομέα της σύγχρονης υγείας και περίθαλψης. Οι παθολογοανατόμοι εμπλέκονται στο 70% των ιατρικών διαγνώσεων.
Εξετάζουν ένα μικρό κομμάτι ιστού ή ένα χειρουργικό παρασκεύασμα μετά από κατάλληλη επεξεργασία, ελέγχοντας στο μικροσκόπιο τις αλλαγές των κυττάρων, που πιθανώς εξηγούν την αιτία της νόσου.
Επιπλέον ο παθολογοανατόμος αναγνωρίζει και αναλύει βιοδείκτες, που προβλέπουν την απάντηση του ασθενούς σε στοχεύουσα θεραπεία.
Πρόκειται για θεμελιώδους σημασίας ιατρική ειδικότητα, καθοριστική για την φροντίδα και την υγεία του ασθενούς.

 

Δρ. Σοφία Μαυροπούλου

Ιατρός Παθολογοανατόμος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Παθολογοανατομικού εργαστηρίου.