ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

RendezvousLogo

ΛΙΣΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΩΝ

ListaXS2

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΗΤΡΩΟΥ ΑΣΘΕΝΗ

Search REC

ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

Mitroologo1

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

Anasfalistoi XS2

ΥΓΕΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ

Η διαδικτυακή πύλη «Η Ευρώπη σου» παρέχει στους πολίτες και στις επιχειρήσεις πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματά τους και τις προσφερόμενες ευκαιρίες στο εσωτερικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρουσιάζονται κυρίως πραγματικές καταστάσεις διασυνοριακού χαρακτήρα, όπως π.χ. Ευρωπαίοι πολίτες που επιθυμούν να εργαστούν, να σπουδάσουν ή να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη σε άλλη χώρα της Ένωσης.

dark blue el-s

 

Υλικό από την ιστοσελίδα του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος» το οποίο ασχολείται με την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων.

pedtraumalogo

kefiap foodpyramid1

Βρείτε μας στον χάρτη

Xartis 

afisa

Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Γ.Ν. Ξάνθης με ιδιαίτερη τιμή και χαρά καλωσορίζει το 2ο Περιφερειακό Τμήμα της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδας και χαιρετίζει την πρωτοβουλία του για υλοποίηση της 1ης Νοσηλευτικής Διημερίδας Μακεδονίας – Θράκης, στις 4 & 5 Νοεμβρίου στην πόλη της Ξάνθης.

Η Διημερίδα φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει την απαρχή υλοποίησης σημαντικών επιστημονικών διεργασιών παρέχοντας τη δυνατότητα αποκέντρωσης της γνώσης της νοσηλευτικής, μέσα στα πλαίσια των αρχών της ΕΝΕ. Κινητήρια δύναμη της Διημερίδας θα αποτελέσει η διάθεση ανταλλαγής ιδεών και νοσηλευτικών εμπειριών.

Σας προσκαλούμε για να προβληματιστούμε στις νέες προκλήσεις της Νοσηλευτικής Επιστήμης που εγείρονται σε εποχές κρίσης, όπως αυτές που ζούμε και μέσα από διάλογο και την ενεργή συμμετοχή στις εργασίες της Διημερίδας να προτείνουμε λύσεις, προσβλέποντας με αισιοδοξία στο αύριο.

 
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της Διημερίδας
Προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
Παρασκευή Μητράκου - Γεωργίου

Ο Επίσημος Ιστότοπος της Διημερίδας