20161116 1

Στις 16 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης για την Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να δοθεί η ευκαιρία να μάθει ο κόσμος (και κυρίως μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) το έργο των Παθολογοανατόμων και των Παθολογοανατομικών Εργαστηρίων.

Περισσότερα...

14

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη  Νοσηλευτική Διημερίδα Μακεδονίας Θράκης,  με τίτλο “Η Νοσηλευτική στα Χρόνια της Κρίσης Θεμελιώνοντας Προκλήσεις για το μέλλον”, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2016 στην Ξάνθη.

Περισσότερα...

18nov

Στις 18 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης για την Παγκόσμια Ημέρα Παθολογικής Ανατομικής. Σκοπός της εκδήλωσης αυτή τη χρονιά ήταν η γνωριμία των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με την Παθολογική Ανατομική και τους Παθολογοανατόμους,

Περισσότερα...

mma

8Η ΜΑΪΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΜΕΡΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΙΜΙΑΣ

Την Πέμπτη 7/5/2015 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Γ. Ν. Ξάνθης για την Παγκόσμιο Ημέρα της Μεσογειακής Αναιμίας που γιορτάζεται σήμερα παγκοσμίως.

Έλαβαν χώρα ομιλίες από τον Διευθυντή της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας κ. Γ. Ξανθοπουλίδη και από τον Επιμελητή κ. Α. Γκουτζουβελίδη.

Επακολούθησαν βραβεύσεις από τους αντιπροσώπους του Συλλόγου Πασχόντων.

Περισσότερα...

Το Γ.Ν. Ξάνθης στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης και της αναβάθμισης των παρεχομένων υπηρεσιών Νοσηλευτικής φροντίδας συμμετείχε στην 1η Επιστημονική Νοοσηλευτική Διημερίδα που διοργανώθηκε στη Δράμα την προηγούμενη εβδομάδα με έξι εργασίες και εικοσιπενταμελή ομάδα νοσηλευτών που παρακολούθησε τις εργασίες της διημερίδας.

Οι εργασίες που παρουσιάστηκαν είναι οι κάτωθι.

Περισσότερα...